Μιχάλης Σελέκος: Για την Κυβερνητική βία και καταστολή στο αντιπολεμικό συλλαλητήριο νεολαίας

Για πολλοστή φορά, η Κυβέρνηση δείχνει το πραγματικό της πρόσωπο. Πλέον, είναι ηλίου φαεινότερο ότι πίσω από τα στεφάνια και τα λουλούδια που κατά καιρούς καταθέτει στα μνημεία πεσόντων Κομμουνιστών, έχει ως μοναδικό δόγμα την υπεράσπιση των καπιταλιστικών συμφερόντων.

Πλέον δεν πρέπει να γελιέται κανένας. Χθες, με Κυβερνητική εντολή, χτύπησαν τα παιδιά και τα εγγόνια μας, γιατί τόλμησαν και διαμαρτυρήθηκαν για την εγκληματική επέμβαση στη Συρία.

Η κυβέρνηση τιμά τις συμμαχίες της, χτυπώντας όποιον σηκώνει κεφάλι, γιατί γνωρίζει ότι μόνο το εργατικό και λαϊκό κίνημα μπορεί να εμποδίσει τους σχεδιασμούς τους, που όσο προχωρούν τόσο οξύνουν την κατάσταση στο Αιγαίο και την ευρύτερη περιοχή.

Καλούμε το λαό σε επαγρύπνηση και σε οργανωμένη αντίδραση, να μπει μαζικά στην πάλη και να βάλει τη δική του σφραγίδα στις εξελίξεις, να συμμετέχει μαζικά στις διαδηλώσεις του ΠΑΜΕ στην Αθήνα.

Η επιλογή της Κυβέρνησης να χρησιμοποιήσει την καταστολή για να υπάρξει σιγή νεκροταφείου δεν θα περάσει, δεν μας φοβίζουν, θα μας βρούν απέναντί τους.

 

Διαβάστε επίσης