Νέα Αρχή για την Αττική: Σε τοπικές εκδηλώσεις στο Περιστέρι ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης

«Δεσμεύομαι ότι θα εστιάσουμε σε δραστικές παρεμβάσεις και συνεργασίες, ώστε να δοθεί αναπτυξιακή ώθηση, ισότιμα, σε όλη την Αττική»

Τη δέσμευσή του να εργαστεί με σχέδιο και όραμα για την ισόρροπη ανάπτυξη και των 66 Δήμων της Αττικής διατύπωσε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης σε εκδηλώσεις τοπικών φορέων και πολιτών στο Περιστέρι.

Τις εκδηλώσεις διοργάνωσαν οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι με το συνδυασμό «Νέα Αρχή για την Αττική» Π. Οφθαλμίδης και Μ. Αγγελοπούλου.

Απευθυνόμενος στο πλήθος πολιτών που παραβρέθηκαν ο κ. Πατούλης υπογράμμισε ότι ζητήματα προτεραιότητας είναι ενίσχυση της πολιτικής προστασίας της Αττικής, η προώθηση της βιώσιµης ανάπτυξης και της κυκλικής οικονοµίας, η ανάδειξη της σε διεθνές brand τουριστικού και πολιτιστικού προορισµού 12 µήνες τον χρόνο, η προσέλκυση επενδύσεων.

Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε στην ανάγκη να υπάρξει άµεσα ένα εθνικό σχέδιο διαχείρισης των απορριµµάτων στην Αττική.

Παράλληλα τόνισε, πως στόχος του είναι να δηµιουργηθούν µέσα στα επόµενα τέσσερα χρόνια πάνω από 100.000 νέες θέσεις εργασίας στην Αττική µέσα από συνέργειες όλων των υγιών δυνάμεων της κοινωνίας.«Θα εστιάσουμε σε δραστικές παρεμβάσεις και συνεργασίες, ώστε να δοθεί αναπτυξιακή ώθηση σε όλη την Αττική και ιδιαίτερα στις περιοχές εκείνες που η ανεργία μαστίζει τις τοπικές κοινωνίες» τόνισε και πρόσθεσε «Μας ενδιαφέρει να υλοποιηθούν υπερτοπικές δράσεις και πρωτοβουλίες για την ασφάλεια του πολίτη, την τοπική ανάπτυξη και τον πολιτισμό.

Διαβάστε επίσης