Ομάδες Συζήτησης Γονέων στο Δήμο Ιλίου

Ομάδες συζήτησης γονέων δημιουργεί η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Ιλίου, με στόχο την ενημέρωση και την καθοδήγησή τους, προκειμένου να ανταποκριθούν με επιτυχία στον γονικό τους ρόλο.

Η πρωτοβουλία απευθύνεται σε γονείς με παιδιά ηλικίας έως 6 ετών και οι θεματικές ενότητες αφορούν ζητήματα όπως, η επιθετικότητα, οι σχέσεις με τους συνομηλίκους και τα αδέλφια, η συνεργασία μεταξύ εκπαιδευτικού, γονέα και παιδιού, τα όρια στη συμπεριφορά των παιδιών, η διαχείριση του ελεύθερου χρόνου, η προσαρμογή του παιδιού στο σχολείου κ.ά.

Η έναρξη των Ομάδων Συζήτησης Γονέων προγραμματίζεται εντός του Μάρτιου 2018 και οι συναντήσεις θα πραγματοποιούνται σε χώρο της Κοινωνικής Υπηρεσίας, πρωί και απόγευμα, με διάρκεια μιάμισης ώρας.

Η υποβολή των αιτήσεων συμμετοχής θα διαρκέσει έως και την Παρασκευή 9 Μαρτίου 2018 και για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι γονείς μπορούν να απευθύνονται στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Ιλίου (Νέστορος 101, 1ος όροφος) στο τηλέφωνο 2132030007, ώρες 8:00 έως 15:00.

 

Διαβάστε επίσης