Ο Γιώργος Γρηγοριάδης ορκίστηκε δημοτικός σύμβουλος Ηρακλείου Αττικής

Νίκος Μπάμπαλος: «Με την εμπειρία του θα δώσει ποιότητα στο ΔΣ»

Ένας από τους έμπειρους πολιτικούς του Δήμου Ηρακλείου Αττικής, ο πρώην δήμαρχος Γιώργος Γρηγοριάδης, εντάσσεται στο σώμα του δημοτικού συμβουλίου της πόλης. Ο κ. Γρηγοριάδης ορκίστηκε δημοτικός σύμβουλος στην θέση της παραιτηθείσας, Δέσποινας Καμπούρη, για να συμπληρώσει την δημοτική ομάδα της ελάσσονος μειοψηφίας. Η ορκωμοσία του Γιώργου Γρηγοριάδη, πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του δημάρχου Ηρακλείου Αττικής, Νίκου Μπάμπαλου.

«Με ιδιαίτερη χαρά υποδεχόμαστε και πάλι τον Γιώργο Γρηγοριάδη στο δημοτικό συμβούλιο της πόλης. Η εμπειρία και οι γνώσεις του είναι σίγουρο ότι θα δώσουν μια διαφορετική ποιότητα στις συνεδριάσεις μας», σχολιάζει ο Νίκος Μπάμπαλος.

Ο Γιώργος Γρηγοριάδης ήταν ο πρώτος δήμαρχος που εκλέχθηκε με την μεταπολίτευση, υπηρέτησε δε το δημαρχιακό αξίωμα για δύο τετραετίες σε δύο διαφορετικές περιόδους.

Πλέον, με την είσοδο του κ. Γρηγοριάδη στο δημοτικό συμβούλιο, ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής καταγράφει ένα ιδιότυπο… ρεκόρ. Όλοι οι εν ζωή διατελέσαντες δήμαρχοι, από την μεταπολίτευση και έπειτα, είναι μέλη του δημοτικού συμβουλίου: τέσσερις στα έδρανα των συμβούλων της αντιπολίτευσης και ο νυν δήμαρχος της πόλης, ο Νίκος Μπάμπαλος.

Διαβάστε επίσης