Ο Δήμος Ελευσίνας «ανοίγει τα μικρόφωνα» στους πολίτες.

Πρόσκληση συμμετοχής στα Δημοτικά Συμβούλια.

Αργύρης Οικονόμου: «Θέλουμε τους πολίτες συμπαραστάτες και κριτές. Ανοίγουμε έναν κύκλο ανοιχτής επικοινωνίας με όλους τους δημότες μας».

Ο Δήμος Ελευσίνας σταθερά προσανατολισμένος στον ανοιχτό διάλογο με τους πολίτες, εγκαινιάζει μία νέα πρωτοβουλία για τη συμμετοχικότητα των πολιτών στα δημόσια πράγματα της Ελευσίνας και της Μαγούλας.

Έτσι από αυτή την Τετάρτη, 7 Απριλίου, και σταθερά σε κάθε Δημοτικό Συμβούλιο, οι πολίτες που το επιθυμούν θα μπορούν να συμμετάσχουν στο Δημοτικό Συμβούλιο στέλνοντας τα ερωτήματα που τους απασχολούν στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου.

Η διαδικασία έχει ως εξής:

  • Οι πολίτες που το επιθυμούν στέλνουν τα ερωτήματά τους και αν το επιθυμούν τα στοιχεία τους στο «ds@elefsina.gr»
  • Τα ερωτήματα αποστέλλονται έως και τις 12 το μεσημέρι, της ημέρας που έχει οριστεί το Δημοτικό Συμβούλιο.
  • Τα ερωτήματα αφορούν αποκλειστικά τα θέματα που συζητούνται κάθε φορά στο Δημοτικό Συμβούλιο.
  • Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου αναλαμβάνει τη διαχείριση των ερωτημάτων και των αιρετών για την απάντησή τους.
  • Η παρακολούθηση του Δημοτικού Συμβουλίου γίνεται ζωντανά και διαδικτυακά στο http://www.hellasnews.tv , στην ενότητα “Ελευσίνα live”.

Για την πρωτοβουλία αυτή, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και αιρετός της «Συμφωνίας Πολιτών», Γιώργος Ηλιόπουλος, δήλωσε: «η πανδημία μας έχει στερήσει πολλά από τη μεταξύ μας επικοινωνία. Με την πρωτοβουλία αυτή, θέλουμε να έρθουμε ακόμη πιο κοντά με τους πολίτες που μας εμπιστεύονται αλλά και τους πολίτες που αγωνιούν για τα μικρά και μεγάλα ζητήματα της καθημερινότητάς μας». 

Διαβάστε επίσης