Πλήθος κόσμου στη Στέγη Πολιτισμού Χαϊδαρίου για την παράσταση «2022»

Τη θεατρική παράσταση «2022» είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει πλήθος κόσμου, το Σάββατο 21 Απριλίου 2018, στην κατάμεστη αίθουσα της Στέγης Πολιτισμού Χαϊδαρίου (πρώην ΝΕΛΕ). Το πρωτότυπο έργο παρουσίασε ο Εφηβικός Θεατρικός Όμιλος της Ενορίας του Αγίου Νεκταρίου Χαϊδαρίου, υπό την αιγίδα του Δήμου Χαϊδαρίου, με τα παιδιά που συμμετείχαν σε αυτό να λαμβάνουν το θερμό και παρατεταμένο χειροκρότημα του κοινού.

Πολλά συγχαρητήρια έδωσε στους συντελεστές και ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου, Μιχάλης Σελέκος. Όπως τόνισε, αυτοί «έδειξαν μια ωριμότητα στα κείμενα και στο παίξιμο, κάτι που πρέπει να κρατήσουμε και να είμαστε αισιόδοξοι ότι το μέλλον μπορεί να γίνει καλύτερο. Με ένα σχολείο δημιουργικό, που να διδάσκει το καλό, την αγάπη για τον άνθρωπο, είναι στο χέρι μας τα επόμενα χρόνια να γίνουν καλύτερα». Ο Δήμαρχος συνεχάρη και την ενορία του Αγίου Νεκταρίου που «κατάφερε να φέρει κοντά τη νεολαία και να έχουμε αποτελέσματα με τα οποία να χαιρόμαστε όλοι».

Το σενάριο και τη σκηνοθεσία της παράστασης επιμελήθηκε η Θωμαΐς Ραυτοπούλου, τη μουσική επιμέλεια η Μαρία Μπουλούγαρη, τη μουσική επένδυση η Μαριανίκη Ραυτοπούλου, την ενδυματολογία και τις κομμώσεις η Καλλιόπη Γκάγκα. Στο πιάνο ήταν ο Άγγελος Γκάγκας και στην κιθάρα η Μαρία Μπουλούγαρη.

Πρωταγωνίστησαν: Αργυρώ Παπαδάτου, Στάθης Μπουτιέρης, Βιβή Νικάκη, Ευγενία Φουντοπούλου, Κωνσταντίνα Καλίκα, Χρήστος Γιοσάι, Αγγελική Αλεφραγκή, Ιωάννα Φουντουλάκη, Κρίστι Πάσχος, Ευσταθία Τριανταφυλλοπούλου, Ειρήνη Σουβατζόγλου.

 

Διαβάστε επίσης