Ρ. Δούρου: Αισθάνομαι υπερήφανη για τους 20ρηδες που παλεύουν και κερδίζουν

Με κεντρικό σύνθημα «Ταξίδι για έναν νέο κόσμο» ολοκληρώθηκε το 2ο Φεστιβάλ Σπούτνικ, στο Άλσος Στρατού στου Γουδή. Πλήθος κόσμου από νωρίς το απόγευμα της Κυριακής άρχισε να επισκέπτεται το φεστιβάλ για να παρακολουθήσει το πλούσιο πολιτικό και πολιτιστικό πρόγραμμα. Ανάμεσα στους επισκέπτες, το παρών έδωσαν κυβερνητικά στελέχη, βουλευτές καθώς κι η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου.

«Είμαι εδώ πρώτα και κύρια ως Ευρωπαία πολίτης γιατί θεωρώ πως είναι σπάνιες εκείνες οι περιπτώσεις που μπορείς να βρεθείς σε διαλόγους, συζητήσεις, συναυλίες διαφορετικές απ’ αυτές που θα δούμε σε συγκεκριμένες ώρες της τηλεοπτικής ζώνης, όπου βρίσκονται νέοι και νέες μακριά από τα πρότυπα που τους σερβίρονται δεκαετίες τώρα κι έχω κι εγώ την ανάγκη να αναζωογονηθώ από αισιόδοξα μηνύματα», δήλωσε χαρακτηριστικά στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η Περιφερειάρχης Αττικής.

Η κ. Δούρου στην συνέχεια πρόσθεσε ότι «Τα αισιόδοξα μηνύματα έρχονται από τις σπουδαίες κουβέντες για την Ευρωπαϊκή Ένωση, από τις σπουδαίες κουβέντες για το προσφυγικό-μεταναστευτικό που είναι φαινόμενο, δεν είναι κρίση για να κλείσουμε τα μάτια και να νομίζουμε ότι είναι σε ύφεση».

«Αισθάνομαι πολύ περήφανη που η δική μου γενιά των 40αρηδων έχει δώσει τη σκυτάλη στη γενιά των 20αρηδων που παλεύουν, μάχονται, αισιοδοξούν και κερδίζουν», επισήμανε καταλήγοντας η περιφερειάρχης Αττικής.

Τα πολιτικό πρόγραμμα της τρίτης και τελευταίας μέρας του Φεστιβάλ Σπούτνικ, κορυφώθηκε με την κεντρική εκδήλωση «100 χρόνια από τις μέρες που συγκλόνισαν τον κόσμο. Η μνήμη ενάντια στη λήθη» στην οποία παρευρέθηκαν ως ομιλητές οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κ. Σ. Αναγνωστοπούλου και ο κ. Κ. Δουζίνας.

Διαβάστε επίσης