Σημείο εθελοντικής δράσης για νέους από την Ευρώπη ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής – Πρόγραμμα Ευρωπαϊκής Εθελοντικής Υπηρεσίας

Κέντρο δράσης για τους νέους από τα ευρωπαϊκά κράτη που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα Ευρωπαϊκής Εθελοντικής Υπηρεσίας (EVS – EuropeanVoluntaryService) είναι αυτές ημέρες ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής. Σε ακόμα μια συνεργασία με το ΚΕΑΝ (Κύτταρο Εναλλακτικών Αναζητήσεων Νέων) οι νέοι απασχολούνται αυτό το διάστημα μαζί με τα Ειδικά Συνεργεία του Δήμου σε παρεμβάσεις, που ομορφαίνουν την πόλη και ενισχύουν το πράσινο, προκειμένου να εκπληρώσουν τον στόχο τους:την προσφορά στην αστική κοινωνία με ενεργή συμμετοχή, αποτελώντας έτσι παράδειγμα προς μίμηση για όλη τη νέα γενιά.

«Ανοίγουμε την πόλη για τα παιδιά της Ευρώπης. Φιλοξενούμε νέους από διάφορες χώρες για να στείλουμε το μήνυμα ότι η ελπίδα είναι στις νέες γενιές, αρκεί να γίνουμε όλοι συμμέτοχοι στην προσπάθεια να βελτιώσουμε την καθημερινότητά μας», το μήνυμα του δημάρχου Ηρακλείου Αττικής, Νίκου Μπάμπαλου, ο οποίος υποδέχθηκε στο δημαρχείο τους νέους που μετέχουν στο πρόγραμμα.

Διαβάστε επίσης